Indkøbskurven er tom.
V1 Gallery fylder 13 år
V1 Gallery fylder 13 år

UDSTILLING: af Elsa Fanney Jonsdottir, 24.11.15.


V1 Gallery fylder 13 år. I denne anledning har V1 valgt at invitere 13 kunstnere galleriet respekterer, beundrer og har arbejdet med lige siden det blev grundlagt i 2002 til hver især at bidrage med et maleri.

13. Et matematisk primtal. Et tal knyttet overtro til noget, der afviger fra det normale. Jesus og hans disciple var 13 til bords ved den sidste nadver. Det første teenager-år i vores liv. Et mystisk tal som mange mener varsler ulykke.

Med udstillingen ”13” præsenteres 13 malerier af 13 af galleriets fremtrædende kunstnere, som hver især har bragt noget nyt til maleriet. Udstillingen er således en eklektisk blanding af maleriske stilarter.


Foto: Venligst udlånt af V1 Gallery.

Man får mulighed for at træde ind i Eddie Martinez’ dristige, farverige og abstrakte univers, samt Wes Langs’ visuelle univers, der trækker på referencer fra tatoveringsæstetikken, rock n' roll musikken og den amerikanske historie. Derudover kan man bl.a. se værker af kunstnere så som Jenny Holzer, som ofte arbejder med minimalistisk æstetik og samfundsrelevant kritik, samt John Copeland, der ikke er bange for at udfordre maleriet og give et nyt dynamisk liv til det.


Fakta om udstillingen

Følgende kunstnere er repræsenteret på udstillingen: Eddie Martinez, Geoff McFetridge, HuskMitNavn, Jenny Holzer, John Copeland, Misaki Kawai, Søren Behncke, Richard Colman, Sara-Vide Ericson, Todd James, Thomas Øvlisen, Troels Carlsen and Wes Lang.

Fernisering: fredag den 27. november 2015, kl. 17-22

Udstillingsperiode:
28. november – 9. januar 2016
Galleriet holder lukket d. 24. december – 4. januar 2016

Læs mere om udstillingen her

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer