Indkøbskurven er tom.
Et GLIMT af en fortælling
Et GLIMT af en fortælling

NYHED 24.11.2017. Af Anita Lund Gravesen

Niels Pugholm udforsker det sproglige billede i lysinstallationen GLIMT, der åbner for første gang i aften på galleri Kvadrat16 i Valby. Der er tale om ét værk, der strækker sig over de 3 ud af 4 vægfalder i galleriet. Omdrejningspunkt for værket er narrativet som et spejl af os selv og hinanden.

Galleriet dekoreres med 101 små UV malede tekstbidder, der afsløres når lyset slukkes med intervaller af 10 sekunder og et neonlys tændes. Værket fremkalder beskuerens subjektive fortolkning, der selv skaber billedet i sin fantasi, når øjnene bevæger sig over den neonbelyste tekst. GLIMT er ikke kun et værk for de besøgende, men vil, grundet Kvadrat16’s store vinduesparti, kunne ses af forbipasserende på Vigerslev Allé i aftenens mørke.

Kvadrat16 er navnet på det etrums kvadratiske galleri, drevet af billedkunster, Birgitte Støvring, og kunsthistoriker, Maja Gro Gundersen.

Niels Pugholm (f. 1983) er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi fra 2008-13 og har tidligere udstillet på Kunstforeningen GL. STRAND i 2015 og Viborg Kunsthal i 2016.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer