Indkøbskurven er tom.
Eva Steen Christensen i Janus Bygningen
Eva Steen Christensen i Janus Bygningen

Nyhed

7. oktober 2015

I slutningen af oktober måned vil billedkunstneren Eva Steen Christensen være aktuel i Janus Bygningen med udstillingen ‘Eksperimentelle Skulpturer’.

Eva Steen Christensen (f. 1969) bor og arbejder i København. Hun er uddannet i England, og arbejder i forskellige medier og materialer. Hendes værker indbefatter blandt andet installationer, skulpturer og papirværker, og materialevalget spænder mellem alt fra jern, træ, sten og stof.

Gennem den eksperimentelle tilgang til værkerne, undersøger Eva Steen Christensen de betydningsdannende sider af det skulpturelle, ved at bearbejde opfattelsen hverdagens objekter. Et emne, der ofte bliver sat under lup hos kunstneren, er vores kontakt med omverdenen, hvilket også er et centralt tema i den kommende udstilling.

I ‘Eksperimentelle Skulpturer’, vil publikum blandt andet kunne opleve værker af ældre dato, der bliver sat ind i en ny politisk kontekst. Situationen med flygtningestrømmen i Europa har betydet, at der i Ungarn og andre steder, bliver sat grænsehegn op. Med nye og ældre skulpturer, stiller Eva Steen Christensen spørgsmålstegn ved Europas grænseproblematik. Ved at sætte fokus på territoriet og interaktionen med vores omgivelser, kommenterer og inddrager Eva Steen Christensen kunsten i den aktuelle situation i ind- såvel som udland.

Udstillingen Eksperimentelle Skulpturer kommer til at løbe fra den 24. oktober og frem til den 29. november.

Link: http://janusbygningen.dk/

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer