Indkøbskurven er tom.
Deltag i konkurrencen om tre flotte malebøger
Deltag i konkurrencen om tre flotte malebøger

KONKURRENCE: af Nikita Pharao Munk, 13. maj 2016
Konkurrencen er slut. Vinderne er Hans Henrik Francke, Pia Fonnesbech og Christina Ahlgreen Haa. 

Mindfulness til din sommerferie

Solen skinner for fuld drøn og det er meget snart tid til at holde en velfortjent sommerferie. Hvis du ligesom mange andre, skal bruge sommeren på at komme ned i gear og bare slappe af, er denne konkurrence helt sikkert værd at deltage i.

Udvalget af malebøger til voksne er større end nogensinde, og Magasinet KUNST har fået fingrene i tre styks, hvor du selv kan sætte dit præg på storbyen i henholdsvis: ”Sæt kulør på London”, ”Sæt kulør på New York” og ”Sæt kulør på Paris”. Malebøgerne indeholder hver især mange timers afslappende underholdning, som du kan bruge til at lukke resten af verden ude for en stund og fordybe dig i dit eget lille kunstværk, mens du drømmer dig væk til skønne storbydestinationer.

Hver malebog indeholder 20 detaljerede, håndtegnede scenerier fra de forskellige storbyers seværdigheder, som du selv kan farvelægge. Billederne er tegnet af de to illustratorer Emma Kelly og Hennie Haworth. Siderne er perforerede, så du efterfølgende nænsomt kan rive dem ud af malebogen og hænge dine små værker op eller forære dem væk.

Se konkurrenceregler og –betingelser længere nede ad siden.

Deltag i konkurrencen og vind en malebog

Du deltager i konkurrencen ved at gå ind på vores facebook-side og trykke ”like” på konkurrenceopslaget. Vi trækker tre heldige vindere fredag d. 20. maj 2016, kl. 12.

 

Læs mere om konkurrencereglerne herunder:

 

KONKURRENCEREGLER:

Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet KUNST, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk. Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.

De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?

Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid. Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet KUNST, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie

Præmien består af én af følgende malebøger: ”Sæt kulør på London”, ”Sæt kulør på New York” eller ”Sæt kulør på Paris”. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderen offentliggøres på facebook og på hjemmesidens konkurrenceopslag og alle får direkte besked sendt via Facebook - så husk at tjekke dine "beskedanmodninger". Det er vinderens ansvar at informere om forsendelsesadresse. Dette skal ske senest en måned efter vi har givet vinderen besked. Bogen sendes herefter direkte til vinderen. Hvis der går mere end en måned, uden vi hører fra en vinder, frafalder præmien. 

Rettigheder

Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb

Konkurrencen løber fra den 13/5 til den 20/5, 2016.

Vinder

Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet.

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet KUNST.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer