Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til ’Club Zero’
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til ’Club Zero’

Vind biografbilletter til Club Zero'

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder i samarbejde med Camera Film 3x2 biografbilletter til filmenCLUB ZERO’ instrueret af Jessica Hausner.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere mandag d. 24. juni 2024, kl. 12.00.

Om filmen
”Sidse Babett Knudsen troner over Hausners strengt komponerede civilisationskritik. 'Club Zero' deltog i konkurrence ved sidste års Cannes-festival og er et satirisk drama, der går kritisk – og overmåde stilfuldt - i kødet på vor tids forbrugssamfund i almindelighed og kontrol- og perfekthedskultur i særdeleshed.

Club Zero, instrueret af Jessica Hausner. Still. Pressebillede.

’Club Zero’ foregår på en international eliteskole for talentfulde unge, hvor Miss Novak (Mia Wasikowska) ansættes af stedets rektor (Sidse Babett Knudsen) som ny ernæringsunderviser. Snart får Miss Novak overbevist en håndfuld elever om, at de skal hellige sig 'bevidst spisning', hvilket i al enkelhed handler om at spise mindre og mindre for at opnå større og større sundhed – fysisk såvel som mentalt. Spørgsmålet er så, om sundhed er sundhed, når den tages til ekstremerne.”

’Club Zero’ har biografpremiere d. 27. juni 2024 i udvalgte biografer.

Se traileren her

Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen ’Club Zero’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber mandag d. 17. juni - mandag d. 24. juni 2024, kl. 12.00

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer