Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE – Vind billetter til Code Art Fair
KONKURRENCE – Vind billetter til Code Art Fair

KONKURRENCEN ER NU SLUT: Tillykke til vinderne; Laura Lindblad, Pia Pedersen, Irene Kejser, Elisabeth Hjortshøj Thostrup, Annette Malling Larsen, Ann Patricia Breinholm Nielsen, Sofie Birkum Petersen, Lise Schrøder, Laura Degn, Teresa Larsen

Hvad er bedre end en weekend i kunstens tegn. Nu har du muligheden for at vinde billetter til Code Art Fair, der finder sted i Bella Center Copenhagen d. 30. august til d. 2. september.

Deltag i konkurrencen ved at like vores konkurrence-opslag på facebook, så trækker vi de 10 heldige vindere onsdag d. 22. august 2018, kl. 12.00. (Detaljerede konkurrenceregler findes nederst på siden.) 

Skandinaviens internationale kunstmesse
For tredje gang samles en perlerække af nationale og internationale top-gallerierne i Bella Center Copenhagen, som er Skandinaviens største messecenter. Gallerierne er udvalgt af et kuratorisk team med en mission om at vise udtryksfulde og tankevækkende præsentationer med højt kunstnerisk niveau.
Stemningsbillede, Code Art Fair 2017. Pressebillede.

78 gallerier fra 5 kontinenter og 25 lande
Med gengangere som König Galerie (Berlin) og Nagel Draxler (Berlin), samt nye gallerier fra bl.a. Korea, Østrig og USA med Kukje Gallery (Seoul), Galerie Krinzinger (Wien) og The Hotel (New York) er der i år flot international deltagelse. Og så er der selvfølgelig også nogle af de bedste gallerier fra Norden, som tilbagevendende Hans Alf Gallery (København), Alice Folker (København) og førstegangsdeltagende Erik Nordenhake (Stockholm) og Galleri Riis (Oslo).

Stemningsbillede, Code Art Fair 2017. Pressebillede.

Performanceprogram
På Code kan du opleve performances skabt af unge og lovende kunstnere samt en dag med talks om samme emne, kurateres af italienske Irene Campolmi, der stod for hele Code’s program sidste år. Temaet Performing Identities viser poetiske og politiske interventioner, som undersøger hvordan kroppen kan fungere som et omdrejningspunkt for modstand og oprør.

Stemningsbillede, Code Art Fair 2017. Pressebillede.

Filmprogram
Codes biograf beskæftiger sig i år med temaet ”Borderlands”, og der vises blandt andre værker af Park Chan-Kyong, Felix Kiessling og Hans Op de Beeck.

Talksprogram
Og så byder Code også på en række paneldebatter med deltagere fra den internationale kunstverden, heriblandt kunstnere, kuratorer, museumsansatte, forskere og gallerister. Programmet er bygget op omkring at diskutere emner som er med til at forme samtidskunsten i dag, såvel som vores samfund på et generelt plan.

Læs det fulde program og se listen over gallerier og kunstnere her

Datoer og åbningstider
Code 3 (i Bella Center):
30. august – 2. september, 2018

Preview
Torsdag d. 30. august | VIP preview 14-17

Åbningstider
Torsdag d. 30. august | Officiel åbning 17-20
Fredag d. 31. august | 11-20
Lørdag d. 1. september | 11-20
Søndag d. 2. september | 11-20

Priser
Voksne: 115 kr
Studerende (med gyldigt studiekort): 60 kr
Børn under 17: Gratis
Grupper (20 personer eller mere): 20%

___________

Konkurrenceregler:

Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet KUNST, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen.

Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid. Præmier kan desværre ikke sendes til adresser udenfor Danmark.  

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 2xfribilletter til Code Art Fair 2018. Der udloddes 10 stk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien sendes direkte til vinderen via mail.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra den 15/08 2018 til den 22/08 2018 kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal vende tilbage senest to dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke henvender sig inden fristens udløb, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager.

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet KUNST.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer