Indkøbskurven er tom.
Art Hillerød
Art Hillerød

MESSE: Af Anna Kjærulf Hansen
20.03.2024.

I weekenden d. 15. marts til d. 17. marts 2024 afholdt Kunstsamlingen Art Hillerød i Royal Stage Hillerød. Det er første gang Kunstsamlingen ved Kenny Lurger og Christine Darlow, står bag messen og de kom godt fra start.

Fortællinger og inspiration på messen
Det er altid en oplevelse at være på kunstmesse. Når man bevæger sig rundt blandt standene, hvor kunstnerne har skabt deres eget lille univers, bliver man mødt af personlige fortællinger om kunstneriske processer, teknikker og inspirationskilder.

På Art Hillerød kunne man møde 98 kunstnere, en blanding af etablerede og nye kunstnere, der sammen præsenterede en bred vifte af kunstformer.

Kunstmessen omfavnede både besøgende, som kom forbi for at gøre et godt køb, familier der ønskede en hyggelig og oplevelsesrig dag og de generelt kunstinteresserede, som søgte inspiration blandt de mange udtryk.


Art Hillerød 2024. Foto: Ditte Wamberg.Gitte Degnemark. Foto: Magasinet kunstAnja Moos Wagner. Foto: Magasinet kunst

En strygekvartet, balletdansere og en pianist
Kunstsamlingen havde sørget for forskellige kulturelle indslag, så i løbet af weekenden kunne man opleve balletdansere fra Bech Ballet Akademi, der fortolkede udvalgte værker, strygekvartetten 4Corners der består af musikere fra nogle af landets bedste orkestre og pianist Gitte Degnemark.

Der var god stemning på messen og gennem hele weekenden var der mange gæster, som defilerede rundt i gangene, var i dialog med udstillerne og nysgerrigt studerede værkerne. Alt i alt synes det at være en messe, der samlede kunstelskere i alle aldre.

Næste år vil Art Hillerød kunstmesse blive afholdt i weekenden d. 14. til d. 16. marts 2025.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer