Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til Tótem
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til Tótem

Vind biografbilletter til ’Tótem’

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder i samarbejde med Camera Film 3x2 biografbilletter til filmen Tótem instrueret af Lila Avilés.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de tre heldige vindere tirsdag d. 28. maj 2024, kl. 12.00.

Om filmen
”Tótem er en film, der svømmer over af liv, selv om døden lurer i kulissen. Syvårige Sol tilbringer dagen i sin bedstefars livlige hus i Mexico City, hvor familien, på lettere kaotisk vis, planlægger et surprise party for hendes kræftsyge far. Som dagen går på hæld, går det op for Sol, at hendes liv snart vil ændre sig radikalt. 'Tótem' er en hjertevarm og overmåde gribende familiehistorie – suverænt orkestreret af Lila Avilés, der har hjemtaget adskillige priser for værket, som også opnåede at bliver Oscar-shortlistet i kategorien 'bedste ikke-engelsksprogede film’.”

Tótem har biografpremiere d. 6. juni 2024 i udvalgte biografer.

Se traileren her
Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen ’Tótem’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra onsdag d. 08/05 2024 til tirsdag d. 28/05 2024, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer