Indkøbskurven er tom.
Masterpieces på Galerie Wolfsen - Af Christine Løkkebø
Masterpieces på Galerie Wolfsen - Af Christine Løkkebø

OMTALE: I år fylder indehaver af Galerie Wolfsen, Kent Wolfsen 50 og har samtidig 25 års jubilæum som gallerist . Det fejrer galleriet med en sommerudstilling med 50 udstillende kunstnere.

Udstillingen byder på værker af blandt andre Jacob Rantzau, El Mac, Michael Kvium, Christian Lemmerz, Morten Andersen, Line Busch, ECB (Hendrik Beikirch) og Justin Bower. Alle har de det til fælles, at de har bidraget - og fortsat bidrager - til galleriet og stedets historie.

Oplægget til udstillingen har været - som titlen lyder; ”Masterpieces” – netop at skabe et mesterværk. Kunstnernes forskellige indgangsvinkel til dette skaber en forskelligartet udstilling med både street-art, neo renæssance og popkunst i gruppen. 


Ole Ahlberg - "Caravaggio's Dream", 2014

Ole Ahlberg er med sine malerier af Tintin flankeret af nøgne damer allerede en storsællert i Danmark, og er godt på vej i internationalt regi efter sin første soloudstilling i New York i 2013.

Et af udstillingens internationale bidrag kommer fra den amerikanske street-artist El Mac, hvis signifikante portrætter kan opleves på gavle verden over. På Galerie Wolfsen har han rettet fokus mod sig selv og deltager med et selvportræt, der med sin maleriske teknik giver associationer til pixeleret computergrafik.

I den anden ende af skalaen kan man opleve neo renæssance når det er bedst, med Jacob Rantzaus malerier der sender nik tilbage til giganten Rembrandt. Rantzau er desuden den første, siden kunstneren selv, der har fået æren af at male i P.S. Krøyers atelier på Skagen Museum.


Galleriejer Kent Wolfsen

Udstillingen ”Masterpieces” kan opleves frem til slut juli på Galerie Wolfsen i Aalborg

Fokusbillede: Jacob Rantzau

http://galeriewolfsen.dk
 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer