Indkøbskurven er tom.
Unikaværker og håndlavet design til jul - Af Maria Wulff-Høyer
Unikaværker og håndlavet design til jul - Af Maria Wulff-Høyer

NYHEDER. Af Maria Wulff-Høyer. 17.11.2020.

Der er god mulighed for at få unikke og håndlavede julegaver i hus, når medlemmerne af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere inviterer indenfor i deres værksteder og butikker frem til jul. Med foreningens nye tiltag GaveVÆRK gives der en komplet oversigt over alle julearrangementer blandt medlemmerne.

GaveVÆRK giver muligheden for at få en spændende kulturoplevelse samtidig med at du kan få købt helt særlige julegaver til dine kære - eller dig selv. I år åbner kunsthåndværkere og designere selv dørene til deres lokaler op mod jul. Her får besøgende en enestående mulighed for at få en snak med udøverne og få et indblik i deres håndværk og arbejdsproces. Der vil være rig mulighed for at gøre et godt køb af unikt, håndlavet og lokalt produceret kunst og design, hvor æstetik og kvalitet går hånd i hånd. Samtidig giver det god anledning til at støtte det lokale kulturlivs kunsthåndværkere og designere.

GaveVÆRK er Danske Kunsthåndværkere & Designeres tiltag for at skabe opmærksomhed omkring sine medlemmers værker og produkter i juletiden. Normalvis ville foreningen gøre klar til sit store julemarked VÆRK, hvor der er tradition for julestemning og et stort udvalg af designprodukter og unikaværker fra en bred vifte af kunstudøvere. Ligesom med mange andre arrangementer i 2020, har foreningen imidlertid være nødt til at omlægge planerne og tænke i nye muligheder og alternativer. 

Mere information om GaveVÆRK samt arrangementsoversigten kan ses på Danske Kunsthåndværkere & Designeres hjemmeside her.  

Øverste billede: Venligst udlånt af Danske Kunsthåndværkere & Designere.

 

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer